• Alphense Boys MO13-1 - Stolwijk MO13-1

Alphense Boys MO13-1 - Stolwijk MO13-1

Vandaag spelen de meiden hun laatste competitie wedstrijd. Helaas kan Tanja nog niet meespelen, maar is er wel weer bij om haar team aan te moedigen!

We beginnen met Roos op doel, achterin staan Klauwdia, Ela, Riva en Floor. Op het middenveld Faye, Kristina, Ro-ann en Riva. Voorin staan Razia en Indy.

Lieke, Pien en Isabella hebben vanmorgen eerst nog een ander team geholpen en mogen als wissel beginnen.

We trappen 1 voor 11 af, Stolwijk komt gelijk op onze helft en haalt er een corner uit. Faye speelt langs de zijkant maar Stolwijk onderschept de bal. Riva beukt haar tegenstander, onze vlagger roept: scheids, vrije trap! Dat bepaal jij niet, jij vlagt voor buitenspel is het antwoord van de scheids. Daarna komen we snel op 0-1 achterstand.

Ela wordt gewisseld voor Lieke. Mooie kans van Ro-ann. Klauwdia en Riva moeten aan de bak. Via Ro-ann, Kristina en Daisy gaat de bal weer naar de andere kant. De teams zijn aan elkaar gewaagd.

We zien mooie acties via de zijkanten maar we weten nog niet echt druk op het doel te zetten. Lieke trapt de bal weg maar Stolwijk zet gelijk druk. De meiden zoeken elkaar steeds meer op, ze trappen de bal niet meer lukraak weg. Mooie poging van Pien gaat naast.

Roos gaat er geblesseerd uit en toeschouwer Indy neemt het doel over. Daisy wordt gewisseld voor Klauwdia. Stolwijk zet de aanval in en scoort 0-2.

Ro-ann komt er als spits in en Indy A mag even uitrusten. De focus verslapt wat en er gaan vooral veel hoge ballen uit nu! Riva verdedigt lekker. Klauwdia, Pien en Razia strijden om de bal. We gaan met 0-2 de rust in.

Na de rust beginnen Faye, Indy A en Lieke als wissel. Indy J blijft op doel.

We trappen af en proberen gelijk druk te zetten. Ze spelen de bal netjes naar elkaar over waardoor we op de helft van Stokwijk blijven. We raken de bal weer iets te makkelijk kwijt. Faye, Lieke en Riva gaan erin voor Ro-ann, Klauwdia en Ela. Razia zet de aanval in maar houdt op het laatst in. Het spel slaat gelijk om en dat levert gelijk een doelpunt op voor Stolwijk, 0-3.

Ro-ann strijdt met haar tegenstander. Het spel gaat op en neer en echt voetbal zien we iets minder. Stolwijk scoort 0-4. Pien scoort 1-4!!

Scheids fluit af met 1-4!