• Olympische Voetbal- en Waterspelen bij Alphense Boys • In de zomervakantie organiseren De Complete Techniek en Alphense Boys op 2, 3, 5 en 6 augustus de Olympische Voetbal- en Waterspelen. Gouden sporten als honkbal, tafeltennis en hockey brengen we deze zomer in voetbalvorm naar jou! Met meer prijswinnaars dan ooit tevoren, tests met onze innovatie partner JOGO en de vetste voetbalonderdelen, belooft dit de vetste 3e week van de zomervakantie te worden!

  De 4-daagse is toegankelijk voor leden en niet-leden van de vereniging tussen de 6 en 16 jaar oud. Let op! Slechts 60 plaatsen beschikbaar bij Alphense Boys!

  GEEF JE SNEL OP!

   

  Inschrijven

 • Waterspelen en tropenrooster
  De zomer is vaak de warmste periode van het jaar en daarom gaat een gedeelte van het programma besteed worden aan waterspelen. Olympisch trefbal of de Olympische tacklefinale. Niets is te gek, maar nat gaan ze zeker worden. Bij extreme temperaturen bestaat de kans dat een tropenrooster wordt ingesteld. In dat geval start het programma om 08.00 uur en eindigt deze om 14.00 uur met een goed nat pak. 

  Steun voor de laatste keer jouw club!
  Het seizoen 2020/2021 gaat de boeken in als het coronaseizoen. Een seizoen zonder competitie, gesloten kantines en veel te weinig feestjes. Het hele seizoen hebben wij onze clubs gesteund door middel van een 50/50-regeling, waarbij de helft van het inschrijfgeld direct naar de club gaat en in de zomervakantie doen we dat nog één keer. Steun vandaag nog Alphense Boys en meld je aan!

  Prijs
  De kosten voor de 4-daagse bedragen €179,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, drinkbreaks en gezonde snacks. Meld je vandaag nog aan, want VOL=VOL!                    

 •