• Herfst- en kersttoernooi 2021 • Beste sportvrienden, 

  Met groot genoegen heten wij jullie welkom bij Alphense Boys voor deelname aan onze Herfsttoernooien. Voor de 13e keer organiseren wij in de Herfstvakantie een dagelijks toptoernooi voor de Onder 9 t/m Onder 15 teams.

  Vanaf maandag 18 oktober t/m vrijdag 22 oktober verwelkomen wij in Alphen aan den Rijn een recordaantal deelnemers met in totaal meer dan 132 teams. Mede door de enthousiaste reacties na deelname van de eerdere Herfsttoernooien zien wij jaarlijks het aantal nieuwe en terugkerende teams groeien.

  Door te klikken op de afbeelding kun je het toernooiboekje inzien.

   

  Speelschema en standen

 • Beste sportvrienden,

  De inschrijving voor de traditionele herfst- en kersttoernooien bij Alphense Boys voor seizoen 2021-2022 is weer geopend. Na een seizoen vol annuleringen, vanwege de landelijke maatregelen, gaan wij er vanuit dat wij de komende herfst- en kersttoernooien bij Alphense Boys in tegenstelling tot het afgelopen seizoen weer kunnen organiseren.

  Net als veel andere sportverenigingen is ook Alphense Boys hard geraakt door de crisis en zijn de inkomsten tot een nul punt gedaald. Het organiseren van toernooien brengt ook uitgaves met zich mee en als steun richting Alphense boys vragen wij aan ieder deelnemende team een inschrijfbedrag van € 27,50.

  Voor het inschrijfbedrag ontvangt ieder team op de dag van deelname een gezondheidstas met hierin verschillende soorten fruit en drankjes passend bij een gezonde toernooi dag. Het inschrijfbedrag van € 27,50 per team is niet verplicht, maar deelname aan de Herfst- en Kersttoernooien is voor de betalende teams gegarandeerd. Niet betalende teams worden op de wachtlijst geplaatst en ontvangen later pas een definitieve uitnodiging.

  Let op: Regio’s Noord- en Midden Nederland hebben herfstvakantie, vanaf zaterdag 16 t/m zonder 24 oktober (volgens de officiĆ«le lijst). Regio Zuid Nederland heeft een week later vanaf 23 oktober t/m 31 oktober 2021 herfstvakantie, alhoewel iedere school van deze adviesdatum mag afwijken. Check dit dus eerst voordat u zich inschrijft.

  Het is niet toegestaan om met een oudere speler deel te nemen, dan de aangegeven leeftijd aan een van de toernooien. De deelnemende spelers dienen ook lid te zijn van de desbetreffende vereniging waar deze speler voor uitkomt. Op beide eisen wordt gecontroleerd en er volgt verlies van de wedstrijd of een uitsluiting van het team bij een geconstateerde leeftijds- of lid overtreding. Verder kunnen voetbalscholen niet deelnemen aan beide toernooien en zijn alleen KNVB aangesloten verenigingen welkom.

  Alle toernooidagen starten om 10.00 uur, waarbij de finale wedstrijden omstreeks 15.30 uur zullen worden gestart. Inschrijven kan via het onderstaande formulier en na uw inschrijving krijgt u binnen enkele dagen een reactie van ons met de verdere informatie. 

  Voor vragen kunt u ons altijd een mail sturen naar dit mailadres: toernooien@alphenseboys.nl • Kersttoernooien Alphense Boys 2021/22  
       
  Dinsdag 28 december   Onder 14 Divisie niveau
  Woensdag 29 december Onder 9  Hoofdklasse niveau
  Donderdag 30 december Onder 11   Hoofdklasse niveau
  Maandag 3 januari Onder 13  BVO Niveau of 1ste Divisie AV
  Dinsdag 4 januari Onder 13 2e Divisie AV of Hoofdklasse hoog
  Woensdag 5 januari Onder 15  Divisie niveau  
  Donderdag 6 januari Onder 12 Hoofdklasse niveau
  Vrijdag 7 januari Onder 10  Hoofdklasse niveau
 • Inschrijving kersttoernooi

  Versturen

 • Na het invullen en verzenden van het formulier krijgt iedereen binnen een paar dagen een bevestiging van zijn of haar aanmelding. De definitieve bevestiging voor deelname volgt binnen 14 dagen.

  Uw inschrijving zien wij met bijzonder veel belangstelling tegemoet!  

  Met vriendelijk groet,

  Toernooicommissie Alphense Boys