• Teamindelingen Jeugd seizoen 2021/2022
 • Na een zeer bijzonder jaar waarin er weinig competitie voetbal heeft plaatsgevonden, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. Op het moment van schrijven gaat het de goede kant op met de besmettingscijfers van COVID19 en zijn de vooruitzichten positief. Ook voor het verenigingsleven is dit erg goed nieuws. Elkaar weer ontmoeten op de velden en in de kantine is toch het leukste wat er is.

  Samen met de hoofdleiders: Marloes, Tjeerd, Michèl, Laurette, Michael, Ed en natuurlijk ook Ria als administratief ondersteuner hebben we weer mooie teams kunnen samenstellen voor het komend seizoen. Ondanks dat Covid19 een impact heeft gehad op het ledenaantal zien we dat de ingezette koers bij de jongste jeugd de goede kant opgaat. Ook voor komend jaar zullen we vol inzetten op de kwaliteit van de begeleiding van de jeugd. Samen met de “Complete Techniek” gaan we de woensdagmiddag verder uitbreiden. Er wordt een uur toegevoegd zodat alle jeugdteams die nog geen 11 tegen 11 spelen een goede Alphense Boys voetbalopleiding kunnen volgen. Ook zullen de Alphense Girls hieraan deelnemen. Deze tak binnenAlphense Boys is een sterk onderdeel van onze Club waarop we enorm trots zijn.

 •  

  Bovenstaande heeft geresulteerd in een teamindeling voor het komend seizoen die is opgenomen in het bewaarnummer 2021 2022;

  te vinden op onze website via deze link

  Voor de start van het nieuwe seizoen zullen we per hoofdleider een avond organiseren waarin ALLE leiders en trainers worden uitgenodigd om samen met ons het seizoen door te nemen. Dit is een andere aanpak dan normaal. We willen graag dichterbij onze vrijwilligers, leiders en trainers staan en we hopen door deze aanpak een eerste stap te zetten. 

  Graag wil ik Michèl Persoon een groot compliment maken. Michel is al jaren de hoofdleider van de jeugd bovenbouw. Dat doet hij met veel enthousiasme en overtuiging. Michèl heeft nu al een enkele maanden zitting in het bestuur van Alphense Boys met als portefeuille “senioren”. Daarmee is het ook tijd om te stoppen als hoofdleider. 

  Michèl enorm bedankt voor al je inzet in de afgelopen jaren!!!

  Door het vertrek van Michèl is er een vacature ontstaan voor hoofdleider. Heb jij interesse om de rol van Michèl over te nemen? Neem dan snel contact op met ondergetekende. 

  Zijn er naar aanleiding van de teamindelingen vragen en/of opmerkingen: de hoofdleiders zijn te bereiken via:

  girls@alphenseboys.nl                                    Tjeerd & Marloes Hoornweg

  hoofdleider.jo19-jo16@alphenseboys.nl          Vacature 

  hoofdleider.jo15-jo13@alphenseboys.nl          Laurette Titshof

  hoofdleider.jo12-jo10@alphenseboys.nl          Michael Vermeulen

  hoofdleider.jo9-jo7@alphenseboys.nl             Ed Koelewijn

   

  Voor nu een hele fijne vakantie toegewenst en op naar het nieuwe seizoen waarin we met elkaar op een gezonde manier kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

  Edwin Spliet,

  Jeugdvoorzitter Alphense Boys

  jeugdzaken@alphenseboys.nl